Engelse Taxi huren: Voor al uw evenementen en trouwvervoer

Maastricht staat bekend om de gezelligheid. Het Vrijthof bijvoorbeeld, ademt die gemoedelijke Limburgse sfeer. De perfecte plek om even samen iets te drinken of te eten. En natuurlijk om een foto te maken van de Sint-Servaasbasiliek. Er is ook een fort bij de Sint Pietersberg waaronder grotten te vinden zijn.

Nabij Maastricht ligt het minstens zo gezellige Valkenburg. Deze plaats trekt jaarlijks vele toeristen en dat is natuurlijk niet voor niets. Op zoek naar een kasteel? Bezoek dan Kasteel Pietersheim in Lanaken. Daar vindt u ook mooie natuur. Op de foto met een scheve toren? Daarvoor hoeft u niet helemaal naar Pisa, het plaatsje Gronsveld heeft namelijk een kerk waarvan de toren scheef staat. 

Al een poosje aan het nadenken over een nieuwe reclamecampagne? Wat dacht u van een promotiedag met behulp van een Londense taxi? Onze chauffeur parkeert de taxi midden op de markt of in een drukke winkelstraat en de mensen komen vanzelf! Succes verzekerd. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Onze Engelse taxi is te huur voor wat u maar wilt, van bruiloft tot galafeest en van optocht tot afstudeerfeest. 

Contact

Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com